Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat – 2018.

Bursa Hungarica
Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, kiírja a 2018. évre a

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok ( „B” típusú pályázat) számára.

A Bursa Hungarica Ösztöndíjrendszer célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása.

A pályázatok benyújtási határideje: 2017. november 7.

Az „A” és „B” típusú pályázati felhívások teljes terjedelmükben megtalálhatóak a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján (ügyfélszolgálatán), illetve letölthetők a www.zuglo.hu weboldalról.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet Horváth Andrea szociális csoport vezetőjénél.

Tel.: 872-91-34, e- mail: horvath.andrea@zuglo.hu

Budapest, 2017. október 2.

Letölthető dokumentumok:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb