Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Civil támogatás

Négy zuglói civil szervezet kap önkormányzati támogatást azért, hogy a pandémia alatt a kerületben élőknek segítő programokat szervezzenek.

Az Egészségporta Egyesület, a Lelki Egészségvédő Alapítvány, a Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány és a Családcentrum Alapítvány összesen csaknem 3 millió forintból szervezhet programokat. Lesz szülőképzés, szupervízió az egészségügyi dolgozók és pedagógusok részére, foglalkozás az alkoholproblémákkal küzdőknek és stresszkezelő tréning – tájékoztatta a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum online ülésének résztvevőit Sokacz Anikó. 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb