Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Civilek festették ki az aluljárót

A CivilZugló Egyesület ismét kifestette az Erzsébet királyné útjánál lévő vasúti aluljárót június 3-án.

A vasárnapi rendezvényen mintegy 30-an vettek részt, többségében a szüleikkel érkezett gyerekek, akik színes rajzokkal díszítették a falakat.

Várnai László, a CivilZugló Egyesület vezetője, a program szervezője elmondta, már negyedszer rendeznek aluljárófestést. Egy-egy ilyen folyosót általában háromévente kell  újrafesteni.

Idén a MÁV is besegített, előre lealapozta az aluljárót, így a résztvevőknek ezúttal csak a színes motívumokat kellett felfesteniük a falakra.

Fotó: Balogh Róbert

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb