Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Családi nap a Mogyoródi úti pályán

Hagyományteremtő célzattal rendezett családi napokat az önkormányzat a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Kft.-vel közösen a Mogyoródi úti sportpályán. A programkavalkádban minden korosztály megtalálhatta a számára legmegfelelőbb szórakozást.

Horváth Zsolt alpolgármester, az I. Zuglói Családi- és Sportnapok fővédnöke elmondta: az elmúlt időszakban a koronavírus-járvány miatt minden rendezvény elmaradt, most hogy megszűntek a korlátozások igyekeznek olyan ingyenes programokat szervezni, amelyek a kerületi gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztatóak, ugyanakkor a mozgást, a sportolást és az egészséges életmódot is népszerűsítik.

A Mogyoródi úti pályán megrendezett Családi és Sportnapokon megjelentek neves sportolókkal mozoghattak együtt és ismert előadóművészek produkcióját tekinthették meg. Az esemény résztvevői Béres Alexandra fitnesz világ-, Európa- és magyar bajnokkal, Óvári Barbara fitneszedzővel és Katus Attila személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa-bajnok sportoló irányításával tréningezhettek, illetve aerobik-, balett-, jóga- és harcművészet órán vehettek részt.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

Akik meg akarták mutatni erejüket és ügyességüket tizenegyesrúgó-, kosárra dobó- és húzódzkodó versenyen indulhattak, de lehetett a Teqball-lal ismerkedni, pingpongozni, csocsózni és léghokizni is. A harcművészet iránt érdeklődők pedig a Zuglói Thai Box Akadémia és a NanBudopest SE bemutatóját tekinthették meg

A gyerekeket sok egyéb mellett kézműves foglalkozás, arcfestés, csillámtetoválás, állatsimogatás, ugrálóvár, óriástrambulin, cukorágyú, valamint a Hahota Gyermek Színház Csizmás Kandúr című előadása várta.

A kétnapos rendezvényen szerepelt Kiss V. Balázs, az Országos Corodini Bűvészbajnokság kategória győztese, Nagy Molnár Dávid, a bűvész világbajnokság második helyezettje, Szécsi Böbe (Böbe), a The Voice tehetségkutató felfedezettje, Veres Mónika (Nika), Fonogram és eMeRTon díjas énekes, a stand up szórakoztatás sztárja, Somogyi András parodista. Színpadra lépett még a Soulwake alternatív metálbanda, Cory (Paréj Zoltán), a Happy Gang zenekar alapító tagja, valamint a Bella balett és a BTS-táncprodukció. Műsort adtak továbbá a Zuglói Pompom lányok is.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

Miközben folytak a programok a futballpályán neves cseh, lengyel, szlovák, román, ukrán és magyar labdarúgóklubok gyermekcsapatai mérték össze tudásukat.

A szervezők azokról sem feledkeztek meg, akik az egészségi állapotukról szerettek volna többet megtudni. Őket a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda érbetegség felderítéssel és testanalízissel, a szűrőbusz pedig szájüregi és bőrgyógyászati vizsgálattal várta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb