Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csökkent az influenzások száma Zuglóban

A figyelőszolgálat adatai szerint 7,8 százalékkal csökkent az influenzások száma Zuglóban. A kijelölt praxisokban a hetedik héten összesen 238 új beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel: kilencvenöt gyerek és 143 felnőtt.

A kerület tisztifőorvosa, Dr. Kalmár Patrícia azt mondta, ez még nem jelenti azt, hogy a járvány vége felé közeledünk, csupán annyit, hogy Zuglóban kevesebb az influenzás. – Országos adatok csütörtökön lesznek, és vizsgálnunk kell a következő heti megbetegedéseket is ahhoz, hogy biztosan kijelenthessük, hogy nincs járvány – magyarázta a szakember.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb