Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Díjazták a kerítésszépítőket

A Széchenyi István Általános Iskola Niké nevű csapata nyerte az első zuglói kerítésszépítő versenyt.

A Karácsony Gergely polgármester vezette zsűri június 15-én értékelte a Varga Zoltán Sportpálya kerítésére festett alkotásokat. A első zuglói kerítésszépítő verseny győztese a Széchenyi István Általános Iskola Niké nevű csapata lett. Második helyezést ért el az ugyancsak Széchenyis Héra csoport. Harmadik helyen végzett a Herman Ottó Általános Iskola gárdája. A negyedik helyet a Móra Ferenc Általános Iskola Ritmus, míg az ötödiket a szintén Mórás Játék nevű együttes szerezte meg.

Fotó: Balogh Róbert

Polgármesteri különdíjban részesült a Móra Ferenc Általános Iskola Természet védelmezői nevű csapata, amely a verseny egyetlen alsó tagozatos diákokból álló kollektívája volt. A zsűri különdíját a Zuglói Nyugdíjasok Egészségéért Sport Egyesület, a versenyt szervező Zuglói Sport és Rendezvényszervező Non-profit Kft. különdíját a Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskola gárdája kapta. Az első öt helyen végzett csapatok sportszervásárlási utalványokat kaptak, a győztes és a különdíjazottak pedig tortát.

Az első zuglói kerítésszépítő-versenyen 12 csapat indult. Az általános iskolásokból, középiskolásokból és nyugdíjasokból álló csoportoknak a Varga Zoltán Sportpálya utcafronti vasbetonkerítésének egy-egy elemét kellett a helyszínen biztosított festékekkel az előre benyújtott látványterv alapján díszíteni.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb