Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Díjazták a zuglói utánpótlást

Az Uránia mozi nagyszínpadán adták át a 2019 legjobb utánpótláskorú sportolóinak járó Héraklész-díjakat.

Nagy büszkeségünkre tekintettel Zugló számos kategóriában érdekelve volt, amely a kerületi utánpótlásnevelés erejét is bizonyítja. Férfiaknál a BVSC-Zugló junior világbajnok birkózója, Takács István került be a legjobb három közé, míg a nőknél a Zuglóban lakó Muhari Esztert, a Budapest Honvéd kadetvilágbajnok párbajtőrvívóját jelölték a legjobb női utánpótlássportoló díjára. A két sportoló ebben a versenyben (ezúttal még) nem nyert, ám a jelölésük így is kimagasló eredménynek számít. Csapatban viszont zuglói sportolók kapták a Héraklész-díjat. Az egyéni sportágak csapatkategóriájában az egyaránt junior világbajnok női kard- és férfi párbajtőrcsapat lett a győztes, melyben Pusztai Liza, Bérczy Dorottya és ifj. Andrásfi Tibor képviselte a zuglói színeket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb