Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ég a második gyertya is

Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok, valamint Gyügyei Attila családvédelmi és egyházügyi tanácsnok közösen gyújtották meg december 10-én Zugló adventi koszorújának soron következő gyertyáját.

Advent második hétvégéjén, vasárnap délután először a Hunyadi János iskola Kiskórusa lépett fel a Bosnyák téri sokadalom színpadán, majd a Móra Ferenc iskola diákjai tartottak bemutatót a jégpályán.

Később Égei Enikő, Győrváry László és Szigeti Csaba előadásában Retro party-n vehettek részt az érdeklődők. Az adventi gyertyagyújtást ezúttal is a Szent István Király Zeneiskola növendékeiből álló, Vendel and friends nevű zenekar kísérte ünnepi dallamokkal.

Fotó: Képszerkesztőség

Gyügyei Attila egy Bibliai idézetet mondott el a jelenlévőknek, majd békés várakozást és Istentől megáldott ünnepeket kívánt. Bárány Béla atya, a Páduai Szent Antal plébániatemplom plébánosa kiemelte, advent arra való, hogy díszbe öltöztessük a szívünket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb