Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Együtt búcsúztatták a nyarat

Idén huszonötödik alkalommal búcsúztatták együtt a nyarat családok, baráti társaságok és szomszédok a Cserepesház melletti téren, augusztus utolsó hétvégéjén.

A rendezvényen számos előadás, zenés produkció szórakoztatta az érdeklődőket, de egyebek mellett beszélgetősátor, gólyalábasok, aszfaltrajzverseny, véradás és egészségügyi szűrések is színesítették a rendezvényt.

A nyárbúcsúztatón szomszédünnepet is ültek: Rákosfalva idén 145 éves, ám az ünnepségsorozat már a tavalyi búcsúztatón elindult, ahol mobil helytörténeti kiállítással várták a látogatókat, amit idén is megtekinthettek az érdeklődők.

Fotó: Képszerkesztőség

Hevér László György önkormányzati képviselő a rendezvényen bejelentette: október 7-én a Rákosfalva parkban zárják az ünnepségsorozatot.

– Huszonöt éves álom vált valóra azzal, hogy megújul a park – mondta, majd megköszönte a segítséget Tóth Csabának, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselőjének, Hajdu Flórián alpolgármesternek és Sokacz Anikó képviselőnek is, aki a programsorozat közösségformáló szerepét emelte ki. – Az a célunk, hogy az itt élők megismerjék egymást, együtt kapcsolódjanak ki, és ha kell, segítsék társaikat – fogalmazott Sokacz Anikó.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb