Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Együtt ünnepeltek a bajnokokkal

A Mező-nap a dr. Mező Ferenc szellemi olimpiai bajnokról elnevezett zuglói általános iskola legnagyobb ünnepe. Ezen az eseményen a résztvevők nemcsak a névadóra emlékeznek, hanem az év folyamán legjobban teljesítő diákok és pedagógusok is elismerésben részesülnek.

A nagy létszámú iskolában a Mező-napot a tavaly felújított tornaterem kapacitása miatt két turnusban rendezték. Előbb az alsósok, majd a felső tagozatosok ünnepeltek. Utóbbiak mindezt már nem egyedül tették, hanem Karácsony Gergely polgármester, Szabó Rebeka alpolgármester, Hevér László György önkormányzati képviselő, illetve három olimpiai bajnok, Rejtő Ildikó, Gedó György és Martinek János társaságában.

Fotó: Balogh Róbert

Fotó: Balogh Róbert

Az ünnepi műsort követően átadták az iskola elismeréseit, a Dr. Mező Ferenc-díjat, jelvényt, oklevelet, emlékérmet és tiszteletjelvényt, majd a díjazottak – pedagógusok, közalkalmazottak, szülők és diákok – megkoszorúzták az iskola aulájában elhelyezett dr. Mező Ferenc emléktáblát.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb