Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerések a rendőröknek

Tizenkét rendőrt részesítettek „Kapitányságvezetői Emlékéremben” Zuglóban december 9-én, amikor dr. Czirják Róbert Péter rendőr alezredes, a zuglói rendőrkapitányság vezetője egy rövid és szűkkörű állománygyűlésen a Covid miatt elmaradt kitüntetéseket átadta.

Két„ A hónap rendőre” elismerést osztottam ki a kollégák között – mondta a kerületi rendőrkapitány. Az önkormányzat által rendeletileg biztosított címet a COVID miatt egy évre visszamenőleg csak most tudtuk átadni az érintetteknek. Másrészt szerettem volna honorálni azt a munkát is, melyet a kollégák huzamosabb ideje Zugló érdekében végeztek. Idén 12 rendőrt részesítettünk ilyen „Kapitányságvezetői Emlékéremben”. Ezt az elismerést a terveim szerint a jövőben is átadnánk majd azoknak a kollégáknak, akik minimum ötévnyi zuglói szolgálattal rendelkeznek.

„A hónap rendőre” elismerést a 2020 decembere és 2021 novembere közti időszakban Kántor László és Virág Tamás rendőr főtörzsőrmester, Tomis Károly rendőr főtörzszászlós, Bajnóczy István és Sütő László rendőr zászlós, Dobossy Éva és Máthé Izabella rendőr hadnagy, Őz Miklós és Oláh László rendőr törzszászlós, Boros Jenő rendőr őrmester, valamint Pók József és Bárácz Gabriella rendőr zászlós vehette át.

Az újonnan alapított „Kapitányságvezetői Emlékérmet” pedig Gulyás József, Ladányiné Tóth Zsuzsanna, Szabolcs Attila és Tomis Károly rendőr főtörzszászlós, Weltnerné Szabó Mónika és Felpéci István rendvédelmi igazgatási alkalmazottak, Kelemen-Häring Gyöngyi rendőr őrnagy, Báldi István rendőr alezredes, Orosz János, Pók József és Sütő László rendőr zászlós, Őz Miklós rendőr törzszászlós kapta.

Megtiszteltetés számomra, hogy a kapitányságvezető elismerte az eddigi munkámat – mondta Gulyás József körzeti megbízott, aki 1993 februárja óta zuglói rendőr, és 1996 októbere óta az 5-ös számú körzet (Adria lakótelep és környékén) megbízottként dolgozik. Ezzel egyébként ő a legrégebbi körzeti megbízott a kerületben. – Ha nem szeretnék itt dolgozni, már rég nem itt lennék. Nyugodtan kijelenthetem, hogy valószínűleg innen fogok nyugdíjba menni. Nagyon jó az állomány, a kollégák többségével már 15-20 éve együtt dolgozom, hat éve nemcsak munkahelyem, hanem az otthonom is a kerület, a szintén Zuglóban dolgozó feleségemmel és négy gyermekemmel az önkormányzat által biztosított szolgálati lakásban lakunk, ahol nagyon jól érezzük magunkat.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb