Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén Karácsony Gergely polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló teljesítményt nyújtó rendvédelmi, egészségügyi és szociális dolgozóknak.

Zugló polgármesterétől Kántor László rendőr őrmester a Hónap Rendőre, Jámbor Péter tűzoltó őrmester a Hónap Tűzoltója, míg Surányi Ferenc önkormányzati rendész a Hónap Önkormányzati Rendésze elismerést vehette át.

Bőhm Sándorné, Gaulandné Kis Krisztina, Udvarias Zita valamint Varga Kitty a Hónap Szociális Dolgozója, Kárpáti Ilona és Szirtné Berényi Katalin a Hónap Egészségügyi Dolgozója kitüntetésben részesült.

Németh Attila, illetve Vereckei Krisztián önkormányzati rendész pedig Kiváló Rendész oklevelet kapott.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb