Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén a polgármester elismeréseket adott át az elmúlt hónapban kimagasló munkát végző rendvédelmi és szociális szakembereknek.

Karácsony Gergely polgármestertől Máthé Izabella rendőr hadnagy a Hónap Rendőre, Boross Barna tűzoltó főtörzsőrmester a Hónap Tűzoltója, Katona Benjámin önkormányzati rendész a Hónap Önkormányzati Rendésze kitüntetést vehette át.

Péterné Lengyel Katalin és Stekler Valéria a Hónap Egészségügyi Dolgozója, míg Halász Ferencné, Luncz Gabriella, Panykó Sándorné, valamint Szentirmai Erika a Hónap Szociális Dolgozója elismerésben részesült.

Átadták továbbá a Kiváló Rendész elismerést is, amelyet Erdősi Róbert önkormányzati rendész kapott meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb