Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésen elismeréseket adott át a polgármester az elmúlt hónapban kimagasló munkát végző rendvédelmi szakembereknek, szociális- és egészségügyi dolgozónak.

Karácsony Gergely polgármestertől Kovács Sándor rendőr őrmester a Hónap Rendőre, Hocza Péter tűzoltó őrmester a Hónap Tűzoltója, Salga Roland közterület-felügyelő a Hónap Önkormányzati Rendésze, Benedek Edith, Boda Krisztina, Bozsóné Török Ildikó, valamint Izsák Tünde a Hónap Szociális Dolgozója, Dióslaki Krisztina és Tóth Krisztina a Hónap Egészségügyi Dolgozója kitüntetést vehette át.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb