Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén Karácsony Gergely polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló teljesítményt nyújtó rendőröknek, tűzoltóknak, közterület felügyelőknek, zuglói kötődésű sportolóknak és szociális dolgozónak.

Zugló polgármesterétől Kapi András Bálint rendőr hadnagy, Görög Péter rendőr főtörzszászlós, Nagy Zoltán rendőr főtörzsőrmester a Hónap Rendőre, Barta Sándor tűzoltó törzszászlós, Rizsák Károly tűzoltó törzsőrmester, Monori Róbert tűzoltó főtörzsőrmester a Hónap Tűzoltója, Varga Tamás, Polyák Mariann, Erdősi László, Kéry István, Hankó András közterület felügyelő a Hónap Önkormányzati Rendésze, Császárné Szakács Klára, Püski Krisztián, Pusztai Józsefné, Kolcsár Katalin, Püspöki János Péterné, Köllő Ibolya a Hónap Szociális Dolgozója kitüntetést vehette át.

Fotó: Balogh Róbert

Az elmúlt időszakban elért kimagasló sporteredményéért elismerő oklevelet kapott: Bara Alexandra kajakos, Kapás Boglárka úszó, Szabó Gabriella kajakos, Szász Emese vívó, Bernek Péter úszó, Kasza Róbert öttusázó, Tóth Krisztián cselgáncsozó, Vasbányai Henrik kenus és Mike Róbert kenus. Karácsony Gergely ugyancsak elismerő oklevélben részesítette Dobosy Éva Viktória textilművészt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb