Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ellopta az autót, majd balesetet okozott

Egy 17 esztendős fiatalember ellen indult eljárás a kerületi kapitányságon. Autólopás gyanújába került.

A fiatalkorú elkövető egy ismerősével együtt autózott, s eközben észrevétlenül elcsente a kesztyűtartóban tárolt pótkulcsot. Nem kis időbe tellett, a tulajdonos tudta nélkül visszatért az Ilka utcában leparkolt autóhoz, amelyet a pótkulccsal kinyitott és beindított.

A gyanúsított nem sokkal később balesetet szenvedett az autóval. A Gizella utcában ugyanis nekiütközött egy szabályosan parkoló járműnek.

A fiú nagyon megijedt, gyorsan visszakanyarodott az Ilka utcába, ahol visszaparkolt az eredeti helyre. Ezt követően felkereste a jármű tulajdonosát, akinek mindent elmondott.

A sértett értesítette a rendőrséget, akik eljárást indítottak a fiatalember ellen. A balesettel okozott anyagi kár 350.000 forint.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb