Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fenyőfát, édességet és ajándékot kaptak a rászorulók

Kétszázötven családnak ajándékozott fenyőfát, szaloncukrot, Mikulás csomagot az MSZP Zuglói Szervezete vasárnap délelőtt.

– Fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten, évről évre támogassuk a nehéz helyzetben lévő családokat, boldogabbá tegyük a karácsonyukat. A gyerekek apró ajándékot is kapnak – mondta a Bosnyák téri programon Tóth Csaba, Zugló szocialista országgyűlési képviselője.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb