Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Folytatódik a komposztprogram

Idén is igényelhetnek komposztkeretet az önkormányzattól azok a zuglói családok, akik kertes vagy társasházban élnek. Aki komposztkeretet szeretne, annak részt kell vennie egy szakmai előadáson, ezt követően személyesen veheti át a kereteket. Az átvételről szerződés készül.

A keretek újrahasznosított műanyagból vannak, körülbelül 0.6 köbméteresek, könnyen összeszerelhetőek, ugyanakkor súlyuk meghaladhatja a húsz kilogrammot, ezért aki teheti, autóval vagy kézikocsival menjen értük.

Komposztkeretet – az előző évhez hasonlóan – egy online kérdőív kitöltésével igényelhet, amely IDE KATTINTVA érhető el. Jelentkezni folyamatosan lehet, de tavasszal és ősszel bizonyos napokon lehet csak átvenni a kereteket.

Az első előadás április 28-án, csütörtökön lesz a Pétervárad utcai Házasságkötő teremben, a részletekről e-mailben tájékoztatnak minden jelentkezőt. Aki tavaly jelentkezett a programba, de nem vette át a kereteket, annak újra ki kell tölteni a kérdőívet. Az önkormányzat arra kéri azokat, akik tavaly már kaptak komposztkeretet, hogy egyelőre ne igényeljenek többet.

További információ Szilágyi László környezetvédelmi referenstől kérhető, a szilagyi.laszlo@zuglo.hu e-mailcímen.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb