Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Folytatódik a Police Café

Idén is folytatódik a ZKNP Police Café elnevezésű programsorozata. Az idei első fórumon a Rákosszeg és a Sárrét park közbiztonsági helyzetéről beszélgettek a meghívottak.

A Police Café programsorozat egy olyan kommunikációs tréning volt, amelyet az elmúlt évben a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósított meg. A program lényege az volt, hogy mind a nyolc KMB-s körzetben rendeztek egy-egy fórumbeszélgetést, amelyre azon intézmények és szervezetek képviselőit hívták meg, amelyek valamilyen módon érintettek lehetnek a térség közbiztonságának javításában. A programot később több budapesti kerület is átvette.

Fotó: Balogh Róbert

A sikerre való tekintettel a ZKNP idén is folytatja ezt a sorozatot. Az idei első fórumot június 4-én rendezték meg a Laky Adolf utcai közbiztonsági székházban, amelyre a Rákosszeg és a Sárrét park vonzáskörzetében lévő szervezetek, intézmények képviselőit hívták meg.

A hétfői rendezvényen a közösségi együttélésen, a parkoláson és közlekedésen, illetve a terület rendezési tervén, fejlesztési elképzelésein volt a hangsúly. Hajdu Flórián alpolgármester megnyitó beszédében elmondta, hogy a terület közbiztonságának rendezése ügyében hamarosan egy munkacsoportot alakítanak, amely a június 4-i Police Cafén elhangzott javaslatok alapján intézkedési tervet készít majd. A hétfői programon részt vett mások mellett Szabó Rebeka alpolgármester és Pécsi Diána önkormányzati képviselő is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb