Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Forgalomkorlátozás Zuglóban

Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz június 3-án a kerület több pontján – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 

A BRFK közleménye szerint június 3-án 14.30-tól 20 óráig lezárják a Hősök terét a Kós Károly sétány és a Dózsa György út között a Szépművészeti Múzeum előtti szakaszon, az Állatkerti körutat a Hősök tere és a Gundel Károly út közötti szakaszon, valamint a Kós Károly sétányt a Hermina út felől a Hősök tere felé.

17.30-tól 20 óráig ugyancsak lezárják a Hősök tere teljes területét, a Kós Károly sétányt, az Olof Palme sétányt, a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor közötti szakaszon, valamint az Andrássy utat a Bajza utca és Hősök tere közötti szakaszon.

Lezárások a XIV. és a VI. kerületben 2016. június 3-án.

Lezárások a XIV. és a VI. kerületben 2016. június 3-án.

 

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb