Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gördülékenyebb az együttműködés

A Nemzetiségek házának kapujáról, a kijárat világításáról, valamit a szláv napokról is beszéltek az idei második nemzetiségi kerekasztalon, június 13-án.

A nemzetiségek képviselői korábban jelezték, szeretnék, ha automatizálnák a ház nagykapuját. Ezzel kapcsolatban Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok arról tájékoztatta a jelenlévőket, hogy megkereste az ügyben a társasház képviselőjét, a változtatáshoz azonban társasházi közgyűlés szükséges. A jelenlévők azt is szeretnék, ha biztonságosabb lenne a kijárat lépcsője, ezért automata világítást javasoltak. A képviselők azt is elmondták, egyre gördülékenyebb az együttműködés az önkormányzattal és a gazdasági osztállyal. A szerdai programon felvetődött az is, hogy a szláv napokat összekössék a Gasztrofesztivállal.

A kerekasztal megbeszélésen részt vett mások mellett Hajdu Flórián alpolgármester, Várnai László önkormányzati képviselő, valamint Makranczi László jegyző is, aki arról tájékoztatta a résztvevőket, hogy a roma nemzetiségi önkormányzat feloszlatta magát, ezért szeptember 2-án időközi választást tartanak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb