Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gyermeknapi ramazuri a Mogyoródi úti sportpályán

Május utolsó előtti hétvégéjén gyermeknapot tartanak a Mogyoródi úti pályán. A szervezők a kétnapos rendezvényen színes programokkal, vidámparki szórakoztató eszközökkel és finom falatokkal várják a családokat.

A Gyermeknapi ramazuri elnevezésű rendezvény nyitó napján elsőként Kovácsovics Fruzsina lépett színpadra, majd Csingilingi Pán Péter és a kalóztündér című előadás szórakoztatta az eseményt felkereső kicsiket és nagyokat.

Délután a népzenei elemekkel átszőtt, színpadi humorral fűszerezett Kalap Jakab koncert várja a családokat. A szombati program az RHS DJ Team kölyökdiszkójával zárul.

A vasárnapi program Kozma Zsuzsi vezetésével közös tornázással indul, utána a Három kismalac története elevenedik meg a színpadon, aztán a MiaManó Színház előadásában a Miamanó Olimpiája című zenés mesejáték következik. Az  előadás után a különféle zenei irányzatokat színes hangszereléssel megjelenítő, Apacuka zenekar ad koncertet. A kétnapos eseményt a kisgyermekek és szüleik körében is népszerű Alma együttes fellépésével fejeződik be.

A színpadi programokon túl, ugrálóvár, vidámparki szórakoztatóeszközök, lovaglás, vásár és kulináris élmények is várják a Mogyoródi úti pályára kilátogató családokat.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb