Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gyorsabb lesz az ügyintézés

A nehézkes ügyintézés volt a legfontosabb téma az idei második nemzetiségi kerekasztal-beszélgetésen június 14-én.

A nemzetiségi önkormányzatok vezetői sérelmezték, hogy lassú az ügyintézés, szerintük rendkívül sok a felesleges papírmunka, ami miatt egyre nehezebben tudnak dolgozni. A programon részt vett Makranczi László aljegyző is, aki ígéretet tett arra, hogy megváltoztatja az ügyintézés folyamatát.

Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok a keddi rendezvényen hivatalosan is bejelentette, hogy még az idén felújítják a Thököly út 73. szám alatti Nemzetiségek Háza felső szintjét, amit birtokba is vehetnek a Zuglóban élő nemzetiségek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb