Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Három helyszínen újítják fel a Nagy Lajos Király útját

Július 1-től nagyfelületű aszfaltozási munkálatokat végez a Budapest Közút Zrt. a Nagy Lajos király útján három helyszínen: a Fogarasi úti csomópontban, a Jeszenák János utcai csomópontban, valamint a Szugló utca és a Bosnyák utca közötti szakaszon. A 32-es busz és az éjszakai buszjáratok terelve fognak közlekedni.

A Fogarasi úti csomópontban hétvégéken (július 1-jén és 2-án, valamint 8-án és 9-én) dolgoznak, a munkálatok ideje alatt a csomópontban a Nagy Lajos király útja felé vezető irány teljesen le lesz zárva, a Fogarasi út felé vezető irányba egy-egy sávban haladhat a forgalom.

Kerülni az Örs vezér tere felé a Mogyoródi út – Róna utca – Kerepesi út útvonalon lehet. A Bosnyák tér irányába a Füredi utca – Vezér utca útvonal javasolt. A 32-es busz és az éjszakai járatok a Róna utca – Kerepesi út felé közlekednek.

A Jeszenák János utcai csomópont, valamint a Szugló utca – Bosnyák utca közötti szakasz burkolata július 3-a és 7-e között újul meg. Itt szakaszos egyirányúsítás lép életbe a Bosnyák tér felé. Az Örs vezér tere irányú 32-es busz és az éjszakai járatok a Thököly út – Róna utca – Fogarasi út útvonalon közlekednek. A Szugló utcai csomópontban éjszakai munkavégzés is lehetséges.

A Budapest Főváros Önkormányzata finanszírozásában megvalósuló aszfaltozást a Budapest Közút Zrt. végzi. A három szakaszon összesen 322 méter hosszon, 3070 négyzetméternyi felületen újul meg a burkolat.

A munkálatokkal várhatóan július 10-én végeznek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb