Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Három óra felhőtlen szórakozás

Népi ügyességi játékok, kosaras körhinta, kirakós, ugrálóvár, arcfestés is várta a kicsiket a Cserepesház gyereknapi programján, május 28-án.

“Úgy állítottuk össze a játékokat, hogy a legkisebbektől a nagyobbakig mindenki jól szórakozzon, megtalálja azt, ami a kedvére való” – mondta Sipos Katalin, a Cserepesház tagintézmény vezetője. Szombat délelőtt tíz órától a többi között célba dobhattak, csutkavárat építhettek a gyerekek, de barkácsolhattak, és kirakós segítségével helytörténetet is tanulhattak. Akik pedig pihenni szerettek volna, megnézhették A nagy Öhöm böhöm című bábelőadást.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb