Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény építési engedély érvényének meghosszabbításáról

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője, mint elsőfokú építéshatóság a Budapest XIV. kerület, Egressy u. 113. H-I. sz. alatti, 40091/12. hrsz-ú ingatlanra tervezett 5 db 7 szintes, 183 db lakást és 4 db üzletet magába foglaló társasházak felépítésére vonatkozó 8/354-23/2010. számú építési engedély érvényének meghosszabbításáról döntött az ÉTDR/182034-3/2016. számú határozattal.

At erről szóló dokumentum IDE KATTINTVA olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb