Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérbeadásáról

Budapest Főváros Önkormányzatának Tulajdonosi, Gazdasági és Közterület-hasznosítási Bizottsága – a Fővárosi Közgyűlés Tulajdonosi, Gazdasági és Közterület-hasznosítási Bizottság 420/2016.(03.0B.) számú határozata alapján – a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő önkormányzati lakások bérletéről, a lakbérek mértékéről valamint a Fővárosi Önkormányzatot megillető bérlőkiválasztási jogok hasznosításának szabályairól szóló 29/2006. (VI. 12.) Föv. Kgy. rendelet (továbbiakban: Lakásrendelet) 5/D. § (1) bekezdés e) pontja és a 9. § (1) és (2) bekezdése alapján a pályázati felhívás 1. sz. mellékletében felsorolt, ott meghatározott jellemzőkkel (szobaszám, alapterület, komfortfokozat) rendelkező, beköltözhető állapotú lakások piaci alapon történő bérbeadására pályázatot ír ki.

Az erről szóló tájékoztatót, a pályázati feltételeket és jelentkezési lapot IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb