Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ideiglenes forgalomkorlátozás Zuglóban

Ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el március 26-án 10 órától a Budapesti Rendőr-Főkapitányság (BRFK) a XIV. és a VI. kerületben.

A BRFK  tájékoztatása szerint tilos megállni március 26-án 10 órától 15 óráig az Állatkerti krt. Robinson étterem előtti kis parkolóban. Ugyancsak tilos megállni 10 óra és 22 óra között a VI. kerületben, a Munkácsy Mihály utca mindkét oldalán, a 15. szám és a Lendvay utca között.

Ideiglenes forgalomkorlátozás

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb