Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Idén is kapnak csomagot a rászorulók

Megkezdődött a rászorulóknak összeállított, tartós élelmiszereket tartalmazó csomagok kiosztása december 4-én. Az önkormányzat által biztosított ajándékot december 6-ig, 9 és 12 óra, valamint 13 és 18 óra között lehet átvenni a Pétervárad utcai Házasságkötő teremben.

Zugló önkormányzata idén kétezer csomagot állított össze, amelyből 1087 darabot a Zuglói Szociális Gondozó Szolgálat oszt szét az idősek között, míg 913 darabot az önkormányzat munkatársai adnak át a Házasságkötő teremben (1145 Budapest, XIV. kerület, Pétervárad u. 11-17.). Az osztás időpontjáról a jogosultakat levélben értesítették, a csomagok névre szólóak.

Fotó: Képszerkesztőség

– Úgy állítottuk össze az egyenként csaknem tíz kilós és tízezer forint értékű ajándéktáskák tartalmát, hogy a tartós élelmiszerek között legyenek olyanok is, amelyek kapcsolódnak a karácsonyhoz. Így a liszt, a cukor, az olaj, a kakaó, a konzervek, kekszek, csokik mellett bejglit és szaloncukrot is biztosan kap mindenki – magyarázta Szabó Rebeka, aki hétfőn néhány csomagot személyesen adott át a rászorulóknak.

A szociális ügyekért is felelős alpolgármestertől elmondta, tavaly óta a jogosultak köre kibővült a közmunkásokkal is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb