Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Idén sem marad el a nyári tábor

A képviselő-testület április 23-án döntött arról, hogy a  zuglói gyerekek ebben az évben a soltvadkerti Zuglói Gyermektáborban és a Varga Zoltán Sportpályán táborozhatnak.

A tábor szervezésével és lebonyolításával a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-profit Kft.-t bízták meg, az étkeztetést a Hungast Mecsek Kft. biztosítja. A tábor időpontjáról következő ülésükön döntenek a képviselők.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb