Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ingyenes foglakozások a közösségi műhelyben

A bicikliszerelés és a zsonglőrfoglalkozás ingyenes a januárban indult AZTA! Közösségi és Barkácsműhelyben, de az azt üzemeltető Esély-kert Alapítvány célja, hogy egyre több térítésmentes szolgáltatást vehessenek igénybe az emberek.

Egyelőre bicikliszerelés és a zsonglőrfoglalkozás térítésmentes, a többiért minimális térítési díjat kérnek, például a műanyaghelyettesítő zsákvarrásért csak anyagköltséget. – Az itt lévőket a környezettudatosság köti össze, azt szeretnénk, ha ez egy olyan közösségi tér lenne, ahová sokan járnak, mert mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt. Azt tervezzük, hogy ingyenes és fizetős tanfolyamokat is indítunk, ugyanakkor több civil szervezet is nálunk működik, például a Bike Maffia, a Mongol Kulturális Egyesület, a Zuglói Kenyérközösség átvevőhelye is nálunk van – mondta Gábor Zsuzsa projektvezető.

A Bosnyák utca 7/b. alatt működő műhely programjairól, tanfolyamairól ide kattintva tájékozódhatnak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb