Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét fórumoztak a vállalkozók

Az üzleti siker titkairól és a kerületi tulajdonú üzlethelyiségek bérlési lehetőségeiről is tájékozódhattak a Vállalkozz Zuglóban programsorozat idei első előadásának résztvevői.

A fórumon megjelenteket Tóth Csaba, Zugló szocialista országgyűlési képviselője és Blaskovics Dávid, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke köszöntötte a Zuglói Civil Házban, hétfőn. A rendezvényen Baracskai Gábor, a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. vezérigazgatója az önkormányzati tulajdonú üzlethelyiségek bérlési lehetőségeiről tartott tájékoztatót. Ezt követően Békési Brigitta, a Beautyrobic edzésforma kidolgozója beszélt arról, hogy az üzleti siker legfőbb titka a hozzáadott érték és a szolgáltatott termék magas minősége.

Fotó: Képszerkesztőség

Bálint Márta az adományozást megkönnyítő CoGoodwill társadalmi vállalkozást mutatta be, amelynek segítségével az adományozók közvetlenül nyújthatnak segítséget a nehéz helyzetben élőknek.

Talyán Andrea, a Taxense Consulting Kft. ügyvezetője a 2018-as adóváltozásokat, míg Füzes Sándor, a V3 Partners Zrt. vezérigazgatója – egyebek mellett – a banki hitel és a tőkebefektetés közötti különbséget magyarázta el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb