Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét lehet pályázni sportolói és tanulói kitüntetésekre

Újra kiírja az önkormányzat a „Jó Tanuló, Jó Sportoló Díj” pályázatát, az egyszeri támogatásra zuglói iskolák igazgatói nevezhetik a diákokat. Emellett a „Fiatal Zuglói Sportoló Díj” és a Rátonyi Gábor Emlékserleg elnyerésére is lehetőség nyílik.

Az önkormányzat Népjóléti Bizottságának döntése értelmében a Jó Tanuló, Jó Sportoló Díjra a zuglói általános és középiskolák vezetői azokat a diákokat nevezhetik, akik korcsoporttól függően legalább 4,5-es tanulmányi átlagot értek el és hazai, vagy nemzetközi versenyen az első hat hely valamelyikén végeztek. Az elbírálás során ezen két fő kritériumot súlyozottan vizsgálják.

A „Fiatal Zuglói Sportoló Díj” elnyerésére azok a zuglói, vagy a kerületben lévő sportegyesületnél bejegyzett sportolók nyújthatnak be pályázatot, akik Európa-, vagy világbajnokságon dobogós, illetve legalább negyedik helyezést értek el. A kiírás a fogyatékkal élő sportolókra is vonatkozik.

Rátonyi Gábor Emlékserlegre azok a sportolók, szakemberek pályázhatnak, akik világversenyen érmes helyezést értek el, emellett nemzetközi vagy hazai versenyeken legalább öt éven keresztül kiemelkedő eredményeket ért el.

Mindegyik díj egyszeri támogatást jelent, a pályázatokat személyesen kell benyújtani az önkormányzat Bácskai úti ügyfélszolgálatán, hiánypótlásra nincs lehetőség. A cél a tanulók szellemi és fizikai képességének fejlesztése.

A Jó Tanuló, Jó Sportoló Díj pályázati anyagát ezen a linken érhetik el, a Fiatal Zuglói Sportoló Díj dokumentációját ide kattintva tölthetik le, a Rátonyi Gábor Emlékserleg díjjal kapcsolatos anyagok ezen a linken érhetők el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb