Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét összefogtak a zuglóiak

Egymillió forint támogatás gyűlt össze a Bethesda Kórház Alapítvány javára – a IV. Zuglói Jótékonysági Gasztrofesztivál bevétele egy lélegeztetőgép megvásárlásában segíti az intézményt.

Több százan vettek részt szombaton a Mogyoródi úti Sportpályán megtartott rendezvényen. A fesztiválra negyven csapat nevezett, az elkészült ételeket pedig öt kategóriában díjazta a zsűri. A zuglóiak nemes célért főztek, minden évben a Bethesda Kórház Alapítványt támogatják. Idén az ötszáz forintos kóstolójegyek mellett tombola vásárlásával is támogathatták az intézményt. Ezekből 945 ezer forint gyűlt össze, egy névtelen adományozó pedig 55 ezer forinttal segítette az alapítványt.

A színpadi programsorozatot majorette bemutató indította, majd 10 órakor – a rendezvény megnyitóján – Horváth Zsolt alpolgármester és Bátki László, a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-Profit Kft. ügyvezetője üdvözölte a látogatókat.

Fotó: Balogh Róbert

Amíg az ételek készültek, a színpadon egymást váltották a fellépők. A Csurgó zenekar és az Alma Együttes mellett Badár Sándor is szórakoztatta a közönséget, a gyerekeket pedig légvár, arcfestés és csillámtetoválás is várta.

Az étkeket négyfős zsűri – Rozgonyi Zoltán alpolgármester, Bátki László, a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-Profit Kft. ügyvezetője, Pophrisztovné Ruszkai Katalin, a Szőnyi Garden Hotel Superior tulajdonosa és Bereznay Tamás séf – bírálta. Karácsony Gergely polgármester a Zuglói Lapoknak elmondta, nagyon örül, hogy a zuglóiak közös ügyévé vált a Bethesda Gyermekkórház segítése. Az egész napos programot Charlie élő koncertje és tűzijáték zárta.

A IV. Zuglói Jótékonysági Gasztrofesztivál díjazottjai

Egytálétel kategória:
OTP Bank Nagy Lajos király úti fiókja
Beauty Team
ZNSE

Káposztás étel kategória:
LMP Zugló
kisPéntek
Zuglói Kutyák

Különleges étel kategória:
ZKNP
BK Ingatlanstúdió
Angol utcai cigányok

Nemzetiségi étel kategória:
Veresegyház
Ifjú ruszinok
VW Bogár

Grill étel kategória:
Gasztrobanditák
Zuglói bolgárok

Közönségdíj: VW Bogár
Legvidámabb csapat: Savanyú arcok
Legszebb sátor: Zuglói Adventista Gyülekezet
Legszebb teríték: Myrai Oktatási és Művelődési Alapítvány

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb