Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Játszótér a víz alatt

Tizenegyedik alkalommal hirdetett rajzpályázatot a kerületi óvodák számára a zuglói Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. A „Játszótér a víz alatt” témában az iskola művészettanáraiból álló zsűrinek 15 óvoda 177 pályaművéből kellett kiválasztania a legjobbakat.

A témaválasztás kimondottan a gyermeki kreativitást célozta meg. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, végül az első, második és harmadik díjakkal, illetve a különdíjakkal több, mint harminc ovis tehetséget jutalmaztak oklevelekkel, illetve az önkormányzattól kapott rajzeszközökkel. A legnagyobb jutalmat azok a díjazottak kapták, akik az iskola körzetén belül laknak, mert számukra a pályázaton való eredményes részvétel automatikus felvételt jelentett a Csáktornya parki intézmény művészeti képzésrendszerébe.

Fotó: Képszerkesztőség

Az idei tanévben 182 diák vesz részt a zuglói Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola művészeti képzésén, akik öt szakon – kerámia, festészet, grafika, tűzzománc és textilművészet – részesülnek kiemelt tehetséggondozásban.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb