Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Jutalmazták a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén Karácsony Gergely polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló teljesítményt nyújtó rendőröknek, tűzoltóknak, közterület-felügyelőknek, egészségügyi- és szociális dolgozónak.

Zugló polgármesterétől Garai Roland rendőr hadnagy a Hónap Rendőre, Csík Ádám Róbert tűzoltó főtörzsőrmester a Hónap Tűzoltója, Szekeres Csaba önkormányzati rendész a Hónap Önkormányzati Rendésze, míg Békeffi Istvánné, Geréné Kovács Gabriella, Nagyné Tóth Mónika, valamint Szabóné Újfalusi Katalin a Hónap Szociális Dolgozója, illetve Krausz Gábor és Tóth Katalin a Hónap Egészségügyi dolgozója kitüntetést vehette át.

Emellett Bonda Zoltán önkormányzati rendész Kiváló Rendész elismerést, Szedlák Norbert rendőr főtörzsőrmester pedig a térfigyelő központban végzett eredményes munkájáért emléklapot kapott.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb