Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kaland a mesék világában

Bajzáth Mária mesepedagógus, író tartott interaktív foglalkozást a kisiskolásoknak a Zuglói Ifjúsági Centrumban. Az író-olvasó találkozón a találós kérdéseké, a mondókáké, a játékoké és a meséké volt a főszerep.

A mesélés egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy lélektől lélekig ér – vallja Bajzáth Mária, aki szerint a mesék egy láthatatlan, hallhatatlan, tapinthatatlan világba vezetnek, ahol összekapcsolódhat a mesélő és a hallgató. – A hallgató pedig saját jobbik énjével is összekapcsolódhat, a hős alakjában megpillanthatja saját arcát, azt, akivé válhat – fogalmazott. – A mesék választ is adnak, konkrét tudásátadó szerepük van, például a testrészeket, a számolást, a szótagolást is megtanulhatják a gyerekek – magyarázta a mesepedagógus az október 16-i programon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb