Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Katasztrófavédelmi Verseny a napközis táborban

16 csapat részvételével rendezték meg a XIV. és XVI. kerületi általános- és középiskolák katasztrófavédelmi vetélkedőjét április 10-én.

Takarékossági szempontokat figyelembe véve idén is együtt rendezték a zuglói és a XVI. kerületi Ifjúsági Katasztrófavédelmi Versenyt a rákosszentmihályi napközis táborban. A diákoknak közlekedésbiztonságból, egészségügyi, műszaki és híradós ismeretekből, katasztrófavédelemből, valamint vegyvédelemből is vizsgázniuk kellett. A fiatalokat a két kerületi katasztrófavédelmi megbízott, Somogyi Szabina és Pollák Imre tűzoltó hadnagy készítette fel.

A pénteki rendezvényen az általános iskolai korosztályban a Dr. Mező Ferenc Általános Iskola, a középiskolások között pedig a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakképző Iskola tanulói bizonyultak a legjobbnak, így ez a két csapat képviseli majd Zuglót az április végi fővárosi versenyen, amely a Hajógyári-szigeten lesz.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb