Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kézműves foglalkozások az ősz jegyében

Különleges ékszereket, kulcstartókat, lampionokat, mécsestartókat készíthettek a gyerekek – az őszi szünet elején két helyszínen is ingyenes kézműves foglalkozással várták a kicsiket.

A Lipták Villában a zsugorka technikát próbálhatták ki a résztvevők. A gyerekek egy speciális műanyag fólia alá sablont tettek, azt körberajzolták, kiszínezték, majd miután körbevágták, néhány perc alatt villanysütőben kisütötték. Az elkészített minták pedig eredeti méretük negyedére zsugorodtak. – Kemény, fényes medalion, kulcstartó vagy nyaklánc készül, aki pedig duplán rajzol, fülbevalója is lehet – magyarázta Radeczky Erzsébet, a Vándor Játékház játékvezetője. A halloween jegyében üveg mécsestartók is készültek a kedd délelőtti foglalkozáson.

A Zuglói Ifjúsági Centrumban is hasonlóan kreatívan telt az idő: egyedi lampionokat, papírból készült tökfüggőket, pasztellel rajzolt képeket alkottak a gyerekek. Szandavári Emese művészetpedagógus hangsúlyozta, a foglalkozás a gyerekek kreativitása mellett kézügyességüket is fejleszti.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb