Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kisiklott egy vonat Rákosrendezőnél

Valószínűleg műszaki hibának köszönhetően kisiklott egy vonat Rákosrendezőnél. Egyelőre keresik az okát.

Rákosrendezőnél, az egyik váltónál kisiklott egy Esztergomból Nyugati pályaudvarra tartó, Z72-es jelzésű vonat egy forgóvázzal. A FLIRT motorvonaton mintegy 150 utas tartózkodott, senki sem sérült meg. A kisiklás okait a hatóságok vizsgálják – tudatta nem sokkal az eset után a MÁV közleménye.

Az Esztergomból a Nyugati pályaudvarra tartó szerelvény az egyik váltónál hagyta el a sínt. A kisiklott vonat ugyanakkor elzárta a vágányokat Rákosrendező és Angyalföld között, Rákospalota – Újpest és a Nyugati pályaudvar között is csak egy vágányon tudott közlekedni a szerelvény, ami jelentős mértékben lassította a vasúti közlekedést.

A közlekedési baleset miatt módosították a menetrendet is, az esztergomi vonatok Angyalföldről indultak, a veresegyházi vonatok Rákospalota- Újpest állomásig közlekedtek, illetve az EuroCity vonatok a szobi vonalon minden állomáshelyen megálltak.

Ebből adódóan a BKK is elfogadta a vasúti bérleteket az M3-as metrón, Újpest-Városkapu és a Nyugati között, valamint a 14-es villamos teljes vonalán.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb