Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kiváló szakembert veszítettünk

Szomorúan értesültünk róla, hogy Molnárné Bánky Nóra nyugalmazott óvodapedagógus és óvodavezető örökre elment. 

Molnárné Bánky Nóra 1994-től 21 éven keresztül volt a Csoki óvoda, jelenlegi nevén Zuglói Játékszín Óvoda vezetője, emberi támasza, az óvoda „motorja”. Irányítása alatt kiemelkedő szakmai hírnevet szerzett az intézmény.

A közösség összetartása, szakmai irányítása, a családokhoz és munkatársakhoz való emberi viszonya példaértékű volt. A gyermekekbe vetett töretlen hite, szeretete, pedagógiai szemlélete hatotta át minden tettét, mely ösztönző volt minden kollégája számára. Megbecsülés övezte a vezetőtársak, a munkatársak, a szülők és a gyerekek körében.  A kerületi óvodák vezetőinek munkaközösségét képviselte tudásával, emberségével összetartásra való törekvésével.

Munkáját több szakmai kitüntetéssel, Zuglói Gyermekekért Díjjal, Brunszvik Teréz Díjjal, Pedagógus Szolgálatért Emlékéremmel ismerték el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb