Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kiválósági Érem Kazanyból

A viadal történetében idén először két magyar diák is részt vehetett a Kazanyban rendezett Szakmák Olimpiáján, kertépítés versenyszámban. A zuglói duó mindkét tagja Kiválóság Érmet kapott a zsűritől.

A WordSkills elnevezésű rendezvényen a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakgimnázium két növendéke, Homokay Ádám és Stummer Gergő képviselte Magyarországot.  A két fiatal a tavalyi hazai válogatón vívta ki a részvételi jogot.

A kazanyi döntőben mindkét magyar versenyzőnek egy 6×7 méteres mintakertet kellett építenie, ehhez különféle burkolatokat, gyepszőnyegeket, virágágyásokat használhattak.

A zsűri végül mindkét magyar versenyző munkáját magas pontszámmal jutalmazta, és a Kiválósági Érmet ítélték oda nekik. A diákokat Gódorné Hazenauer Zita kertészmérnök, mérnöktanár, a Varga Márton Szakgimnázium tanára készítette fel a versenyre.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb