Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kasza Róbert ezüstérmes

Az utolsó versenyszámban megszületett az első zuglói érem is hazai rendezésű öttusa világbajnokságon. Kasza Róbert, a KSI SE versenyzője a Demeter Bence és Marosi Ádám alkotta magyar csapat tagjaként ezüstérmet szerzett.

A Zuglóban élő sportoló nem jó előjelekkel készült a világbajnokságra, sokáig sérüléssel bajlódott, emiatt nem tudott indulni versenyeken. Kasza azonban a világbajnokságra összekapta magát, s bár a selejtezőben még gyengébb formát mutatott – tizenegyedikként kvalifikálta magát a döntőbe -, a fináléban parádésan versenyezve legjobb magyarként az ötödik helyen végzett.

Ezzel az eredménnyel pedig oroszlánrészt vállalt abban is, hogy a magyar csapat a dél-koreaiak mögött és a briteket megelőzve felállhatott a dobogóra.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb