Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kollégiumi szerszámokat lopott és adott el egy férfi

Sövényvágót, láncfűrészt és egyéb munkaeszközöket lopott el egy 44 éves férfi egy zuglói kollégiumból, majd azokat eladta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közösségi médiában számolt be az esetről, amely szerint a meg nem nevezett zuglói kollégium karbantartója több nagy értékű eszközt, egyebek között sövényvágót, láncfűrészt, lombfúvót is hazavitt, majd többet az interneten értékesített.

Az oktatási intézmény vezetője észrevette, hogy több eszköz is hiányzik, feljelentést tett, a rendőrök ez után házkutatást tartottak a karbantartó élettársánál. Itt több szerszámot is megtaláltak és a nyomozók eljutottak ahhoz a férfihez is, aki pár eszközt megvett a karbantartótól. A megtalált eszközöket a rendőrök lefoglalták, majd visszaadták a kollégiumnak.

A feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták, majd sikkasztás gyanúja miatt kihallgatták, a férfi elismerte tettét, az eljárás további részében szabadlábon védekezhet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb