Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Költségvetésről, városrendezésről dönthetnek a csütörtöki képviselő-testületi ülésen

A költségvetés módosításáról, díjak adományozásáról, valamint városrendezési megállapodásokról is szó lesz az október 28-án, csütörtökön 10 órakor kezdődő képviselő-testületi ülésen.

Az ülésre a meghívót, illetve a benyújtott előterjesztéseket a szövegre kattintva töltheti le. A korábbi ülések anyagait ide kattintva nézheti meg.

A benyújtott napirendi pontok között szerepel a kerület költségvetésének módosítása, tájékoztató a Zuglóba tervezett betongyárak létesítésével kapcsolatban, illetve a Közép-Pesti Tankerületi Központtal kötött megállapodás módosítása is.

A képviselők várhatóan tárgyalnak majd a Füredi út 78. alatti ingatlan használati szerződéséről és az Öv utca 118-ra, illetve a Ilosvay Selymes utca 59-re vonatkozó városrendezési megállapodásról.

Döntés születhet továbbá a Zuglói Védelmi Alap felhasználásával, a Zuglói Egészségügyi Szolgálat és a Zuglói Egyesített Bölcsődék létszámemelésével kapcsolatban, valamint a Szociális Munka Napja alkalmából díjak adományozásáról is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb