Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Könnyeket csaltak Zugló legrutinosabb rendőrének szemébe

Ladányiné Tóth Zsuzsanna rendőr főtörzszászlós könnyes szemmel fogadta kollégáinak gratulációit abból az alkalomból, hogy éppen 35 éve került állományba Zuglóban.

– Ezzel a kis összejövetellel, illetve néhány apró ajándékkal és emléklappal szeretnénk megköszönni Zsuzsának azt a 35 esztendőt, amit nálunk töltött – mondta Czirják Róbert rendőr alezredes, megbízott zuglói rendőrkapitány a Stefánia úti kapitányság udvarán tartott rövid ünnepségen.

Ladányiné Tóth Zsuzsanna 1985. november 1-én lett hivatásos rendőr. Az első állomáshelye Zugló volt, amely az elmúlt évtizedekben második otthona is lett.

– A ’80-as években nagybátyám, Tóth Zsigmond volt a közeli Honvéd Művelődési Ház igazgatója, és ő ajánlotta figyelmembe ezt a kerületet – mesélte a rutinos zuglói nyomozó. – Egyenruhás rendőrként kezdtem a zuglói szolgálatomat, ám gyermekeim születése után, 1993-tól nyomozó lettem. Így jobban össze tudtam hangolni a munkámat és az anyai feladataimat.

A fiatal nyomozó a ’90-es években „fejest ugrott” a lakásmaffia-ügyekbe. Évek szorgos munkájával nagy szerepet vállalt abban, hogy sikerült felgöngyölíteni ezeket a hálózatokat.

Fotó: Balogh Róbert

– Mai napig jól érzem magam a kerületben. Úgy vélem, már nem is fogok állomáshelyet váltani, innen megyek majd nyugdíjba.

Információink szerint ilyen hosszú és egy helyhez kötött szolgálati viszonyra csak elvétve volt példa a Budapesti Rendőr-főkapitányság életében is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb