Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közbiztonsági nap a Napsugár Óvodában

Légy biztonságban címmel rendeztek közbiztonsági napot az intézményben, ahol játékos formában ismerkedhettek a kicsik a rendvédelmi szervek munkájával.

Tűzoltócsizmát cipelhettek, célba dobhattak és szlalom pályán is tekerhettek a gyerekek csütörtökön a Napsugár Óvodában. Volt tűzoltóautó, rendőrségi motor, rendőrautó, a rendezvényen a polgárőrség is képviseltette magát.

Az ovisok megtanulhatták egyebek mellett, hogyan kell biztonságosan közlekedni a járdán, hogy nem szabad idegennel elmenni a játszótérről, és azt is, hogy gyufával játszani tilos. A közbiztonsági napot két polgárőr szülő szervezte az óvodába járó 94 gyereknek – közölte Balasi Csilla óvodavezető.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb