Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közlemény zajkibocsátási határérték megállapításáról


Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője az 1/20504-2/2019 számon a Oldtimer Show Kft. (cégjegyzékszáma: 01-09-954270, a továbbiakban: Kérelmező) által a Budapest XIV. kerület Tatai út 95. (Magyar Vasúttörténeti Park) szám alatti ingatlanon “Disznótoros Kolbászfesztivál” elnevezésű rendezvény keretében üzemeltetni kívánt hangosító berendezésekre – mint szabadidős zajforrásra – a zajforrás hatásterületén a környezeti zajkibocsátási határértékek megállapítására az alábbi döntést hozta.

A döntésről szóló dokumentumot ide kattintva olvashatja.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb