Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közmeghallgatás – 2018.

A közmeghallgatásra már nincs lehetőség postai úton, online vagy az önkormányzati hivatal ügyfélszolgálatán kérdéseket leadni. Amennyiben a közmeghallgatást megelőzően írásban adott le kérdést, úgy a közmeghallgatáson vagy legkésőbb a közmeghallgatást követő 15 napon belül írásban kap választ.

Zugló képviselő-testülete az éves közmeghallgatást 2018. november 22-én, 17.00 és 19:00 óra között tartja a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében (Pétervárad u. 7-11.).

Letölthető dokumentumok:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb