Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu
november 14. szerda, Aliz

Közmeghallgatás – 2018.

Kedves Zuglóiak!

Idén november 22-én, 17.00 és 19.00 óra között a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében (Pétervárad u. 7-11.) tartja meg éves közmeghallgatását Zugló Képviselő-testülete. Helyi közügyekben várjuk kérdéseiket, javaslataikat. Kérjük, a közmeghallgatáson való részvételhez vegyék figyelembe az alábbi ismertetőt.

Tudnivalók a közmeghallgatásról

A közmeghallgatás helyi közügyekről szól, a kérdéseket és javaslatokat ezt szem előtt tartva kell megfogalmazni. Kérjük, egyéni problémáikra, hatósági ügyeikre ne ezen a fórumon keressenek megoldást, azokkal fogadóórákon vagy az ügyfélszolgálatokon tudunk érdemben foglalkozni.

A közmeghallgatáson írásban érkezett és helyben feltett kérdésekre kaphat választ. Kérdéseit a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán és a Bácskai utca 53. szám alatti ügyfélszolgálaton megtalálható nyomtatvány kitöltésével, postai úton, vagy a www.zuglo.hu honlapon található felületen keresztül teheti fel.

Kérjük, a válaszadás megkönnyítése miatt a közmeghallgatás helyszínén feltett kérdéseit is írja le az erre a célra kihelyezett nyomtatványon, és az elérhetőségeit is tüntesse fel azon.

A polgármester mellett más címzettjei is lehetnek kérdéseiknek, ezért kérjük, vegyék figyelembe az alábbi feladatköröket:

  • Hajdu Flórián gazdasági ügyekért és közbiztonságért felelős alpolgármester
  • Rozgonyi Zoltán egészségügyért és sportügyekért felelős alpolgármester
  • Szabó Rebeka szociális ügyekért, népegészségügyért, köznevelésért, civil ügyekért, valamint környezet- és állatvédelemért felelős alpolgármester
  • Horváth Zsolt társadalmi integrációért felelős alpolgármester
  • Baracskai Gábor vezérigazgató – Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.: ingatlangazdálkodás (pl. önkormányzati bérlemények, bérelhető helyiségek), városüzemeltetés (pl. közterek takarítása, útkarbantartás, zöldfelületek karbantartása)
  • Bátki László ügyvezető – Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-Profit Kft.: szabadidős- és versenysportok, rendezvények szervezése
  • Garay Klára ügyvezető igazgató – Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft.: kulturális és közösségi programok szervezése
  • Kardos Pál igazgató – Zuglói Önkormányzati Rendészet: közterület-felügyelet (pl. illegális közterület használattal kapcsolatos ügyek, parkolás felügyelete)
  • Kovács-Csincsák László ügyvezető – Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft.: közbiztonsági és parkolási feladatok
  • dr. Nagy András Csaba igazgató főorvos – Zuglói Egészségügyi Szolgálat: járóbeteg-szakellátás

A közmeghallgatáson minden kérdezőnek két perc áll rendelkezésre kérdés feltevésére. A kérdésekre a közmeghallgatáson vagy legkésőbb a közmeghallgatást követő 15 napon belül írásban kap választ.

Letölthető dokumentumok:

Kérdését ide kattintva teheti fel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.