Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közös ünneplés a 25. évfordulón

A Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozat zuglói szervezete és a Zuglói Független Nyugdíjas Klub tagjai együtt ünnepelték az egyesületek 25 éves évfordulóját és az idősek világnapját kedden.

Hajós Györgyné, a Zuglói Független Nyugdíjas Klub vezetője a Zuglói Lapoknak azt mondta, még mindig élénken élnek benne a régi közös élmények. Mint fogalmazott, gondtalan órákat töltöttek együtt, és az ország számos pontjára is közösen látogattak el. “Legszívesebben arra emlékszem vissza, amikor véletlenül találkoztunk Göncz Árpáddal és a feleségével. Zsámbékon voltunk éppen, amikor egy autóból kiszállt a köztársasági elnök és Zsuzsa asszony. Több mint fél órát beszélgettünk” – idézte fel az 1999-es eseményeket Hajós Györgyné.

Fotó: Balogh Róbert

“Összefogás nélkül nagyon nehéz bármit is tenni, ezért mindig arra törekedtünk, hogy közösen haladjunk a cél felé” – magyarázta Hajdu Mária, Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozatának zuglói elnöke. Az ünnepségen Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője köszöntőjében arról beszélt, minden nap meg kellene emlékezni az idősekről, hiszen ők jelentik a múltat. “Kötelességünk, hogy nyugodt, boldog időskort biztosítsunk nyugdíjasaink számára” – jelentette ki a képviselő.

Az eseményen részt vett Hajdu Flórián, a kerület alpolgármestere, Sokacz Anikó civil- és nemzetiségi tanácsnok, valamint Hevér László György önkormányzati képviselő is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb